Κρόος: «Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα δεν θα έμενα»

Κρόος: «Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα δεν θα έμενα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραμονή του Τόνι Κροος έως το 2023 και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μίλησε για την επιλογή του να μείνει.

Ο Τόνι Κρόος αποφάσισε να παραμείνει στη Μαδρίτη παρά την φετινή κακή πορεία της Ρεάλ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του έως το 2023 και δείχνοντας πως πιστεύει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν για να επαναφέρει τη «βασίλισσα» εκεί που της αξίζει.

Οι «μερένγκες» παραχώρησαν μια συνέντευξη τύπου για να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους, με τον 29χρονο Γερμανό μέσο να αναφέρει πως αν είχε αμφιβολίες για το μέλλον δεν θα έμενε στην ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακόμη επισήμανε πως έχει εμπιστοσύνη και πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο, από την στιγμή που αποφάσισε να μετακινηθεί στη Μαδρίτη από την Μπάγερν Μονάχου. Δείτε όσα δήλωσε ο Τόνι Κρόος:

«Δεν θα σας πω τι είπα με τον Ζιντάν. Αυτό που θα σας πω είναι πως εάν είχα αμφιβολίες για το μέλλον μου δεν θα ήμουν εδώ αυτή την στιγμή», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Για εμένα το να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα αυτή την στιγμή είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι μια σημαντική κίνηση από την ομάδα. Αυτή και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην ομάδα το 2014 και από την πρώτη ημέρα έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.

Πιστεύω ότι βοήθησα να κατακτήσουμε τόσους τίτλους στα χρόνια αυτά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μαζί και στα άλλα χρόνια για να έχουμε ακόμη περισσότερους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ