Τελευταίος αγώνας του Μαγένκο ο τελικός του Copa del Rey

Τελευταίος αγώνας του Μαγένκο ο τελικός του Copa del Rey

Ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο κλείνει την καριέρα του με τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας το Σάββατο, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια.

Μία μεγάλη καριέρα 19 ετών στον χώρο της διαιτησίας κλείνει το Σάββατο, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια.

Ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο θα διευθύνει τον τελικό και αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι (385ο) στην πλούσια καριέρα του.

Ο Ισπανός διαιτητής το περασμένο Σάββατο διεύθυνε τον τελευταίο του αγώνα στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, τη La Liga, Συγκεκριμένα ήταν η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις η οποία έληξε 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Μετά το τέλος του αγώνα, πολλοί νόμιζαν (μεταξύ αυτών και ο Μαγένκο) ότι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς που διευθύνει ο Ισπανός ρέφερι, με τον ίδιο να συγκινείται για το τέλος της καριέρας του.

Ωστόσο, η Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του με έναν τελικό.

Αυτός είναι ο τρίτος τελικός Copa del Rey που θα διευθύνει ο Μαγένκο, μετά από εκείνους του 2007-08 μεταξύ Βαλένθια και Χετάφε και του 2010-11 ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ