Ψηλά στη λίστα της Μπέτις ο Λοπετέγι

Ψηλά στη λίστα της Μπέτις ο Λοπετέγι

Ο Ζουλέν Λοπετέγι μετά το... φιάσκο με την εθνική Ισπανίας και την παταγώδη αποτυχία του στον πάγκο της Ρεάλ, βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπέτις.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι διοικούντες την Μπέτις, δεδομένου πως ο Κίκε Σετιέν θα φύγει από τους Σεβιγιάνους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ισπανικό Τύπο, η διοίκηση της Μπέτις, έχει έλθει σε επαφή με τον Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος παραμένει άνεργος μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

O 52χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας με περάσματα από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, βέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο επίκεντρο του ισπανικού ποδοσφαίρου για όλους τρους λάθος λόγους. Ως ομοσπονδιακός προπονητής είχε οδηγήσει τη Ισπανία μέσω των προκριματικών στο Μουντιάλ του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Ενώ όμως η ομάδα ήδη βρισκόταν εκεί, λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά, ανακοινώθηκε πως θα ήταν ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λοπετέγι απολύθηκε από τη θέση του Ομοσπονδιακού και ανέλαβε τους Μερένχες, με την θητεία του να κρατάει μόλις λίγους μήνες αφού στις 28 Οκτώβρη και μετά τη βαρια ήττα από την Μπάρτσα με 5-1 απολύθηκε, βλέποντας το επαγγελματικό του ρίσκο να αποτυγχάνει παταγωδώς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ