Πικέ: «Αν είχαμε νικήσει τη Λίβερπουλ θα παίρναμε το τρεμπλ»

Πικέ: «Αν είχαμε νικήσει τη Λίβερπουλ θα παίρναμε το τρεμπλ»

Ο Ζεράρ Πικέ, μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε άσχημα, ενώ ανέφερε πως αν οι Καταλανοί κέρδιζαν τη Λίβερπουλ τότε θα κατακτούσαν το τρεμπλ.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ισπανίας, έχασε με σκορ 2-1 από τη Βαλένθια, και έτσι δεν μπόρεσε να κλείσει με καλό τρόπο τη χρονιά παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με σχετικά εύκολο τρόπο.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα», Ζεράρ Πικέ, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη κατάληξη μέσα στη σεζόν, ενώ τόνισε πως αν οι Καταλανοί είχαν περάσει τη Λίβερπουλ στο Champions league τότε θα είχαν κατακτήσει το τρεμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πικέ:

«Αν είχαμε περάσει τη Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος πως θα είχαμε κατακτήσει το τρεμπλ. Θα είχαμε πολύ καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με τώρα, που ήμασταν απογοητευμένοι και άδειοι. Η ομάδα τώρα είναι πληγωμένη, ψυχολογικά και από τις απουσίες.

Δεν περιμέναμε μια τέτοια κατάληξη στη σεζόν, γιατί πριν 2-3 εβδομάδες πηγαίναμε για τρεις τίτλους και τώρα μείναμε μόνο με το πρωτάθλημα. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν αντάξιες μιας ομάδας σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις. Πάντως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Είμαστε η Μπαρτσελόνα και υποχρεούμαστε να κερδίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Οφείλουμε να συγχαρούμε τη Βαλένθια. Εμείς από τη στιγμή που πήραμε το πρωτάθλημα είχαμε μια καλή χρονιά, αλλά το φινάλε μάς αφήνει μια πικρή γεύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ