«Ζήτησε να φύγει για Κίνα ο Ράμος»

«Ζήτησε να φύγει για Κίνα ο Ράμος»

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει ως ελεύθερος για Κίνα εξέφρασε στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος, όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί.

«Βόμβα» πυροδότησε η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Jugones» αναφορικά με τις προθέσεις του Σέρχιο Ράμος.

Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνάντηση περίπου μιας ώρας που είχε με πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζήτησε να αποχωρήσει ως ελεύθερος για Κίνα.

Ομάδα της ασιατικής χώρας φέρεται να έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον 33χρονο αμυντικό, γεγονός που τον έπεισε να εγκαταλείψει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από 14 χρόνια παρουσίας.

Από την πλευρά του πάντως, ο Πέρεθ δεν προτίθεται να αφήσει τον Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει εύκολα από τη «Βασίλισσα», κάτι που κατέστησε σαφές και στον ίδιο.

«Δεν μπορείς να φύγεις, η Ρεάλ δεν μπορεί να αφήσει τον αρχηγό της» ήταν η απάντηση του διοικητικού ηγέτη των «Μερένχες» στον έμπειρο αμυντικό, δείχνοντας εκ προοιμίου τις προθέσεις του.

Πλέον, μένει να φανεί ποια από τις δυο πλευρές θα υποχωρήσει, με τον Ισπανό πάντως να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από τη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ