Πέρεθ: «Προσπαθούμε χρόνια να φέρουμε τον Αζάρ στη Ρεάλ»

Πέρεθ: «Προσπαθούμε χρόνια να φέρουμε τον Αζάρ στη Ρεάλ»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκρυψε την επιθυμία του να φέρει τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας μάλιστα πως ο Βέλγος αποτελεί στόχο της ομάδας εδώ και αρκετά καλοκαίρια.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εκπομπή «Onda Cero’s El Transistor».

Μεταξύ άλλων, ο διοικητικός ηγέτης αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του Εντέν Αζάρ στη «βασίλισσα», παραδεχόμενος πως ο Βέλγος αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ εδώ και αρκετά χρόνια.

«Πως υποτίθεται ότι μιλάμε με έναν σύλλογο που παίζει στον τελικό; Προσπαθούμε εδώ και χρόνια να κάνουμε τον Αζάρ παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει.

Πραγματικά, θα μου άρεσε να έρθει ο Αζάρ και πραγματικά το ελπίζω να συμβεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες» ήταν τα λόγια του Πέρεθ.

Πάντως, οι Μαδριλένοι βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Βέλγου, με μοναδικό εμπόδιο για την ώρα να στέκεται η Τσέλσι, η οποία αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον 28χρονο αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ