Και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στους συλληφθέντες για τους στημένους αγώνες στην Ισπανία!

Και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στους συλληφθέντες για τους στημένους αγώνες στην Ισπανία!

Ποιος είναι ο Ινίγκο Λόπεθ, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ το πρώτο μισό της σεζόν 2013/2014 και κατηγορείται από τις ισπανικές Αρχές για συμμετοχή σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες σε La Liga και Segunda Division.

Σοκ σε όλο τον πλανήτη προκάλεσε η είδηση της εξάρθρωσης κυκλώματος στην Ισπανία, το οποίο φέρεται να έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε La Liga και Segunda Division. Στο κύκλωμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την ιβηρική χερσόνησο, συμμετείχαν πρώην, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, παράγοντες, ακόμα και γιατροί ισπανικών ομάδων.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Αρη, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Μπράβο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ινίγκο Λοπεθ, οι ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ Μπόρχα Φερνάντες και Κάρλος Αράνδα, αλλά και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγκουστίν Λασαόσα.

Ο Ραούλ Μπράβο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια (2007-2011), στον Αρη τη διετία 2015-2017, ενώ για μία εξαετία βρισκόταν στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης (2001-2007). Ο έτερος που πέρασε από την Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο Ινίγκο Λόπεθ.

Ο 36χρονος πλέον σέντερ μπακ, αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και μέχρι τώρα είχε πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, είχε ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα και είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεση για τους στημένους αγώνες στην Ισπανία.

Ο Ινίγκο Λόπεθ κατηγορείται κυρίως για την τριετία 2015-2018, κατά την οποία αγωνιζόταν στην Ουέσκα. Στον ΠΑΟΚ έπαιξε το πρώτο μισό της σεζόν 2013/2014 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Θέλτα, όπου παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Με τη φανέλα του Δικεφάλου έπαιξε συνολικά σε 5 αγώνες, ενώ τον Αύγουστο του 2014 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στην Κόρντοβα.

Πριν τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε Αλκορκον, Γρανάδα, Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ και Σάνσε. Στην πολυετή καριέρα του έχει παίξει συνολικά σε 217 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 15 γκολ και έχοντας καταγράψει 18.109 λεπτά συμμετοχής.

Οι άνθρωποι της Ντεπορτίβο είναι σοκαρισμένοι, μετά την αποκάλυψη ότι Ινίγκο Λόπεθ συμμετείχε στο εν λόγω κύκλωμα, με τους διοικούντες την ισπανική ομάδα να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους στημένους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ