Ριβάλντο: «Με τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα θα έπαιρνε το Champions League»

Ριβάλντο: «Με τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα θα έπαιρνε το Champions League»

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αποθέωσε τον συμπατριώτη του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ θα είχε πάρει το Champions League.

Την πεποίθησή του ότι αν η Μπαρτσελόνα είχε στις τάξεις της τον Νεϊμάρ θα έπαιρνε φέτος το Champions League εξέφρασε ο Ριβάλντο.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, τόνισε ότι ο συμπατριώτης του έχει την προσωπικότητα, αλλά και την ποιότητα, για να ανεβάσει επίπεδο τους Μπλαουγκράνα και να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

«Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο παίκτης που λείπει από την Μπαρτσελόνα για να ξαναπάρει το Champions League είναι ο Νεϊμάρ. Έχει την προσωπικότητα και πολλή ποιότητα για να κερδίσει ξανά τον κόσμο της ομάδας και να γίνει ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Ο Ριβάλντο είχε αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα από το 1997 έως το 2002 και κατέκτησε ένα Super Cup Ευρώπης, δύο πρωταθλήματα, αλλά και Κόπα Ντελ Ρέι.

Ο Νεϊμάρ από την άλλη, έπαιξε στους Καταλανούς από το 2013 έως το 2017, όταν και μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Την τετραετία που φόραγε τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, κατέκτησε 1 Champions League, 2 πρωταθλήματα, 1 Παγκόσμιο Συλλόγων, 3 Κόπα Ντελ Ρέι και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ