Ρεάλ: Πωλήσεις με κέρδος… 300 εκατ. ευρώ

Ρεάλ: Πωλήσεις με κέρδος… 300 εκατ. ευρώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για γερό ξεσκαρτάρισμα το προσεχές καλοκαίρι, με σκοπό να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για ένα θερμό μεταγραφικό παζάρι, καθώς η αποτυχημένη φετινή σεζόν σήμανε την ανάγκη για ενισχύσεις.

Προκειμένου, όμως, να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφές, ο σύλλογος θα πρέπει να διέπεται και από μια οικονομική ευρωστία, η οποία θα επιτευχθεί μέσα από άφθονες… πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo, οι «Μερένχες» ετοιμάζουν γερό ξεσκαρτάρισμα το προσεχές καλοκαίρι, με πρώτο… επιλαχών τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις αποχωρήσεις για τη «βασίλισσα», με τους ιθύνοντες να πιστεύουν πως θα αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος στα οικονομικά της ομάδας.

Ακολούθως, στη Μαδρίτη δεν πρόκειται να συνεχίσουν οι Χάμες Ροντρίγκεζ και Ματέο Κόβασιτς, με αρκετούς συλλόγους να έχουν ήδη προσεγγίσει τη Ρεάλ για την περίπτωσή τους.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Γιορέντε, Θεμπάγιος, Μαριάνο, Κέιλορ Νάβας και Μπόρχα Μαγιοράλ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο πώλησης του Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Πάντως, το ιδανικότερο σενάριο για τους «Μερένχες» είναι να προχωρήσουν στην πώληση όλων των προαναφερθέντων ονομάτων, καθώς σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, τότε υπολογίζεται πως η «βασίλισσα» θα γίνει κατά 300 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ