«Ο Γκριεζμάν έχει υπογράψει στη Μπαρτσελόνα από τον Μάρτιο»

«Ο Γκριεζμάν έχει υπογράψει στη Μπαρτσελόνα από τον Μάρτιο»

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γάλλος φέρεται να έχει υπογράψει από τον περασμένο Μάρτιο στους Καταλανούς.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει αναγγείλει εδώ και καιρό πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι, με τη Μπαρτσελόνα να παρουσιάζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα, ρεπορτάζ από την Ισπανία ήθελαν τους «μπλαουγκράνα» να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τη στιγμή που Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν εισέρχονταν δυνατά στη μάχη για την υπογραφή του.

Σύμφωνα, όμως, με την Cadena Ser, η μετακίνηση του Γάλλου στη Βαρκελώνη το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει στους Καταλανούς από τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών άρχισαν τον προηγούμενο Νοέμβριο με τις διαπραγματεύσεις να ολοκληρώνονται μετά από συνολικά τέσσερις μήνες.

Μάλιστα, συμπληρώνεται ότι έχουν υπογραφεί και σχετικά έγγραφα, τα οποία θα έρθουν σύντομα στο φως τη δημοσιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ