Γκουαρδιόλα: «Πανηγυρίζω που συνεχίζει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε»

Γκουαρδιόλα: «Πανηγυρίζω που συνεχίζει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε»

Το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε έπλεξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εκφράζοντας μάλιστα τη χαρά του για το γεγονός πως ο Βάσκος θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, καθώς ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από το Champions League έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την παρουσία του στο τιμόνι των Καταλανών.

Παρόλα αυτά, έπειτα και από σχετική απόφαση του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο Βάσκος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, κάτι που φαίνεται πως στηρίζει απόλυτα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον συνάδελφό του, τονίζοντας μάλιστα πως πανηγυρίζει στο άκουσμα πως ο 55χρονος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

«Ο Βαλβέρδε μου φαίνεται εξαιρετικός, πέρα από την τεράστια φιλία που μας ενώνει. Έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Σίγουρα έχασε το Champions League, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους μας.

Είναι μια ομάδα που κατακτάει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πανηγυρίζω που συνεχίζει. Η Μπαρτσελόνα παραμένει πιστή στο στιλ του», ανέφερε ο Γκουαρδιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ