Η σοκαριστική φωτογραφία του Ρέγιες λίγο πριν το δυστύχημα (pic)

Η σοκαριστική φωτογραφία του Ρέγιες λίγο πριν το δυστύχημα (pic)

Η χαμογελαστή φωτογραφία που έβγαλε η παρέα λίγο πριν το όχημα που οδηγούσε ο Ρέγιες ξεφύγει από την πορεία του και πάρει φωτιά σοκάρει.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σεβίλη αλλά και γενικότερα η ποδοσφαιρική Ισπανία με αφορμή το θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο, την περασμένη Παρασκευή. Ο άτυχος Ισπανός έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο δυστύχημα όπως και τα δύο ξαδέρφια του που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν μάλιστα, ο ένας ξάδερφος του Ρέγιες που κατάφερε να επιζήσει από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από τη μοιραία Mercedes, λίγη ώρα πριν αυτή καεί ολοσχερώς και στοιχίσει τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης αλλά και των συνεπιβατών του.

Το αυτοκίνητο κινούταν με 237 χλμ/ώρα και έσκασε ένα λάστιχο με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του και να ανατραπεί. Στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα.

Ο τρίτος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, όμως στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε από τα τραύματα του χάνοντας κι αυτός τη ζωή του. Οι τρεις του είχαν δημοσιεύσει λίγη ώρα πριν τη φωτογραφία όπου και ήταν χαμογελαστοί, μη γνωρίζοντας τι τους φύλαγε η μοίρα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ