Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε νέα τροχιά

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε νέα τροχιά

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά το μονοπάτι της επιστροφής στις επιτυχίες με «όπλα» της τους... Πογκμπά, Αζάρ, Σαλάχ, Ντε Χέα, Γιόβιτς σε ένα όνειρο πολλών εκατομμυρίων

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχτηκε να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης με την υπόσχεση ότι θα έχει στα χέρια του τα χρήματα που θα του επιτρέψουν να χτίσει μια νέα εποχή… Γκαλάκτικος.

Οι Γκάρεθ Μπέιλ, Κέιλορ Νάβας και Ίσκο είναι μεταξύ εκείνων που βρίσκονται εδώ και καιρό στη λίστα με τους υπό παραχώρηση αστέρες. Αν αποχωρήσουν, τότε στη Ρεάλ έχουν ήδη εντοπίσει τους πιθανούς αντικαταστάτες τους, προεξέχοντος των Εντέν Αζάρ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Ζιζού θα μπορούσε να ανακτήσει πάνω από 400 εκατομμύρια λίρες από τις πωλήσεις παικτών για να χρηματοδοτήσει ένα πλούσιο όνειρο, μετά από μια καταστροφική σεζόν, τόσο εντός όσο και εκτός των… τειχών.

Ο Βέλγος σταρ που πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Τσέλσι φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος των Μαδριλένων, ενώ η συμφωνία του θα αγγίξει τα £ 11 εκατομμύρια και αναμένεται να σφραγιστεί αυτόν τον μήνα. Ο έμπειρος άσος μάλιστα θα πάρει όπως λένε οι Βρετανοί τη φανέλα με το νούμερο 7. Ναι εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το σενάριο των ονείρων του Ζιντάν περιλαμβάνει επίσης το… συναπάντημα του Αζαρ με τους μέχρι πρόσφατα αντιπάλους του στην Premier League Πολ Πογκμπά (Μ. Γιουνάιτεντ) και Μο Σαλάχ (Λίβερπουλ).

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι δεδηλωμένος οπαδός του Γάλλου άσου των Κόκκινων Διαβόλων και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν διατεθειμένος να προσφέρει ως αντάλλαγμα για την απόκτησή του, τους Μπέιλ, Νάβας και Χάμες Ροντρίγκες!

Παράλληλα, ένα ακόμα μέλος της οικογένειας της Γιουνάιτεντ έχει διαχρονικά μια θέση στη μεταγραφική λίστα της Βασίλισσας κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Η βρετανική Sun αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ξοφλήσει τον Ισπανό πορτιέρε (30 εκατομμύρια λίρες) και να ανοίξει έτσι διάπλατα ο δρόμος για τους Μαδριλένους, που δεν παίζουν μόνοι τους καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό εκ Παρισίων.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Μιλιτάο θα καταφθάσει από την Πόρτο έναντι  45 εκατομμυρίων, ενώ ο Ζιντάν λέγεται ότι προσωπικά παρενέβη για να πείσει τον Σέρχιο Ράμος να παραμείνει στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, αλλά ο Γάλλος κόουτς θέλει να εξασφαλίσει το αστέρι της Λυών Φερλάντ Μεντί για την αριστερή πτέρυγα.

Επιπλέον ο Λούκα Γιόβιτς προετοιμάζεται ήδη για την μετακόμισή του από την Φρανκφούρτη έναντι  52,4 εκατομμυρίων. Αν ολοκληρωθεί, η μεταγραφή θα είναι ένα διπλό χτύπημα για την Τσέλσι, καθώς μαζί με τον Σέρβο επιθετικό που είχαν στα υπόψιν οι Μπλε, χάνουν και τον Εντέν Αζάρ.

Ωστόσο, το πιο… ελπιδοφόρο εκ των στόχων της Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι θα ήταν η απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος άσος δεν έχει εξασφαλίσει το μέλλον του στο Άνφιλντ και έχει προκαλέσει φρενίτιδα από εικασίες σχετικά με τη πιθανή του μεταγραφή στη Μαδρίτη.

Ο 26χρονος που θα έχει ακόμα εφιάλτες από τον τρόπο που τέθηκε εκτός μάχης στον περυσινό τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ, σκόραρε φέτος από την άσπρη βούλα συμβάλλοντας τα μέγιστα για να στεφθεί η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κι ίσως τώρα το μέλλον του να είναι μακριά από το Μέρσισαϊντ.

Ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφερε ότι η Ρεάλ ήθελε τον Σαλάχ ως αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι, για τον οποίον προόριζαν 175 εκατομμύρια λίρες, ένα deal που πήγε πίσω μα φαίνεται πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ