Κάνει πίσω για Νεϊμαρ η Ρεάλ, στο… κόλπο και η Μπαρτσελόνα

Κάνει πίσω για Νεϊμαρ η Ρεάλ, στο… κόλπο και η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τελικά δεν θα κάνει κάποια κίνηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον Νεϊμάρ, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν θέλει να παραμείνει στο Παρίσι και σκέφτεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει η ομάδα με τις περισσότερες δυνατότητες.

Όπως μεταδίδουν Ισπανικά ΜΜΕ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη ώστε να προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, αφού σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ υπάρχουν δεύτερες σκέψεις λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής.

Μάλιστα οι «μερένγκες» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις περιπτώσεις των Εντέν Αζάρ (ο οποίος θεωρείται κλεισμένος) και Κιλιάν Εμπαπέ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και να επιστρέψουν ξανά έπειτα από την κακή φετινή σεζόν.

Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτήν εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος ώστε η Μπαρτσελόνα να κάνει την πρόταση της στον γαλλικό σύλλογο και να προσπαθήσει να κάνει ξανά δικό της τον 27χρονο ποδοσφαιριστή ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ