«Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπουφόν»

«Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπουφόν»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Μπορεί να είναι 41 ετών όμως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν λέει να σταματήσει και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν από κοινού την συνεργασία τους.

Όπως μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «Sport» η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως οι Καταλανοί ετοιμάζουν την πρόταση τους προς τον έμπειρο πορτιέρο.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπουφόν δεν αναμένεται να βοηθήσει εξ ολοκλήρου αγωνιστικά τους «μπλουγκράνα», αλλά είναι πολύ πιθανό να δώσει τα «φώτα» του και στο κομμάτι του μάρκετινγκ.

Φυσικά πέραν της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρον έχει δείξει και η Φενέρμπαχτσε, όπως φυσικά και ομάδες από την Κίνα οι οποίες θα μπορούν να προσφέρουν ένα άκρως υψηλό συμβόλαιο στον πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ