Αζάρ: «Δεν θα σας άφηνα για άλλη ομάδα» (pic)

Αζάρ: «Δεν θα σας άφηνα για άλλη ομάδα» (pic)

Ο Εντέν Αζάρ ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κι αποχαιρέτησε τον κόσμο της Τσέλσι με ένα πανέμορφο κείμενο!

Ο Εντέν Αζάρ ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας ένα μυθικό deal. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και η παρουσίασή του αναμένεται την Πέμπτη 13/06 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο ίδιος ο Βέλγος σταρ δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσει την Τσέλσι και τον κόσμο της και έστειλε το δικό του «αντίο» με ανάρτηση του στο Facebook, τονίζοντας πως δεν θα τους άφηνε για καμία άλλη ομάδα, ενώ τόνισε πως πραγματοποιήθηκαν δύο όνειρά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Σε όλους τους φίλους και την οικογένεια της Τσέλσι,

Τώρα ξέρετε, ότι θα βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι μυστικό, ότι ονειρευόμουν να παίξω στην ομάδα, από τότε που ήμουν μικρό παιδί και σκόραρα το πρώτο μου γκολ. Προσπάθησα για το καλύτερο, να μην αποσυντονιστώ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ομάδα, με τη δημοσιότητα και τα ΜΜΕ να πέφτουν πάνω μου, ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες.

Τώρα, οι ομάδες έφτασαν σε μια συμφωνία, που ελπίζω να καταλάβετε πως αποτελούσε το επόμενο κεφάλαιό μου και έπρεπε να κυνηγήσω, όπως όλοι πρέπει να κάνετε, όταν έχετε όνειρα. Το να φύγω από την Τσέλσι είναι, μέχρι σήμερα, η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Τώρα, πρέπει να τονίσω κάτι ξεκάθαρο για μένα, αγαπούσα κάθε στιγμή την Τσέλσι και δε θα την άφηνα για άλλη ομάδα.

Ήμουν μόνο 21 ετών, όταν ήρθα, οπότε ωρίμασα ως άνδρας και ως παίκτης μαζί σας. Με βοηθήσατε να γίνω αρχηγός στην Εθνική Βελγίου άλλωστε. Υπήρξαν φυσικά και δύσκολες στιγμές για την ομάδα και εμένα προσωπικά, αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο για μένα είναι να έχω μια μπάλα στα πόδια μου, να παίζω και να απολαμβάνω κάθε στιγμή, είμαστε τυχεροί να παίζουμε αυτό το όμορφο παιχνίδι και αυτή είναι η συμβουλή μου, σε όσους τη ζητούν. Παίξετε ποδόσφαιρο και απολαύστε το.

Ακόμη κι όταν δεν παίζαμε καλά, έδινα τον καλύτερο εαυτό μου και αυτό χάρη στη δική σας στήριξη. Αυτή η μαχητικότητα, η επιθυμία και η άρνηση να τα παρατάμε, είναι μέρος της κουλτούρας της Τσέλσι κι έρχεται απευθείας από εσάς.

Όταν κάνω την αναδρομή στις ιδιαίτερες στιγμές μου με την Τσέλσι, υπάρχουν τόσες πολλές, είμαστε τυχεροί να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια, από όσα χάνουμε. Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι αυτός που κάνει λίστα με όσα κερδίζει και αυτό που έχω να πω, ότι όλα όσα κατέκτησα σε αυτή την ομάδα ήταν τρομερά. Μια μέρα θα μπορώ να κάτσω με μια μπύρα και να μιλάω ή να γελάω με υπερηφάνεια για το χαμένο πέναλτι που έφερε την κεφαλιά τίτλου με την Κρίσταλ Πάλας, ή τα γκολ με την Τότεναμ, την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Οι μνήμες είναι τόσο ζωντανές, εξαιτίας της ατμόσφαιρας και της στιγμής που δημιουργήσατε. Ελπίζω να τις θυμάστε με υπερηφάνεια, όπως κι εγώ, είτε σε τουρ στις ΗΠΑ είτε στην Ελβετία ένα βράδυ Τρίτης, στη Ρωσία μια Πέμπτη, ή φυσικά κάθε ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ – πάντοτε με υποστηρίζατε και με εμψυχώνατε να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι ο εαυτός μου – όπως απολάμβανα αυτό που έκανα κι ελπίζω να το απολαμβάνατε κι εσείς. Με συγχωρείτε που δεν έχω ένα αμυντικό βραβείο στη ζωή μου.

Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και οι μεγαλύτερες στιγμές μου είναι ως μέλος της ομάδας. Έχουμε κερδίσει Κύπελλα, Europa League και πρωταθλήματα, αλλά όλα ως οικογένεια. Καθένας τόσο ξεχωριστός στον τρόπο του και φυσικά το παιχνίδι στο Μπακού ήταν ο τέλειος τρόπος να τελειώσω μια σκληρή χρονιά, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Τσέλσι, και ειδικά οι οπαδοί της Τσέλσι, θα είναι τόσο ιδιαίτεροι για μένα και την επόμενη χρονιά το πρώτο που θα κάνω, θα είναι να βλέπω τα αποτελέσματά σας. Ελπίζω να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League και κάθε χρόνο να συναντιόμαστε.

Πριν φύγω, ένα τελευταίο ευχαριστώ στο σύλλογο για την τρομερή προσπάθεια, όπως τη ζήσαμε κάθε στιγμή. Σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου, θα πούμε το αντίο τη στιγμή που πρέπει, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τον κύριο Αμπράμοβιτς και τη διοίκηση, που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω όχι ένα, αλλά δύο όνειρα, το πρώτο να παίξω για την Τσέλσι και το δεύτερο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εύχομαι σε όλους σας, φίλοι μου, τα καλύτερα.

Εντέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ