Γιόβιτς: «Μικρός κοιμόμουν με φανέλα της Ρεάλ»

Γιόβιτς: «Μικρός κοιμόμουν με φανέλα της Ρεάλ»

Ο Σέρβος επιθετικός παρουσιάστηκε από τους Μαδριλένους και αποκάλυψε ότι όταν μικρός κοιμόταν με μια φανέλα της Ρεάλ, την οποία του είχε χαρίσει ένα φίλος του πατέρα του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λούκα Γιόβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό κατά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης να τονίζει ότι από μικρό παιδί ήταν οπαδός των Μερέγχες!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ήταν μικρός κοιμόταν με μία φανέλα της ισπανικής ομάδας, την οποία του είχε χαρίσει ένας φίλος του πατέρα του.

Παράλληλα, ο διεθνής στράικερ χαρακτήρισε την Ρεάλ ως την κορυφαία ομάδα του κόσμου, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει πάντα για να βοηθήσει τους Μαδριλένους να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη και ανήκω στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Μικρός κοιμόμουν φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ. Ένας φίλος του πατέρα μου είχε κάνει δώρο μια εμφάνιση. Δεν μπορώ να υποσχεθώ συγκεκριμένο αριθμό γκολ, αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δείξω την αξία μου. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θέλω να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα πάρω. Αν δεν τα καταφέρω, η ευθύνη θα είναι δική μου. Ξέρω πως η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα, αλλά ελπίζω του χρόνου να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το αν είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα: «Δεν είχα υπόψη μου κάποια άλλη πρόταση. Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για την πρόταση της Ρεάλ και την αποδέχτηκα αμέσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ