Πιέζει για να πάει στη Ρεάλ ο Πογκμπά

Πιέζει για να πάει στη Ρεάλ ο Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τον Πογκμπά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, όμως ο Γάλλος έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν και μετά την απόκτηση του Φερλάντ Μεντί από τη Λιόν έχουν στραφεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του συμπατριώτη του, Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Marca, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να διαπραγματευτεί την πώληση του 26χρονου, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και στον διαβόητο ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα.

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο Πογκμπά αρνείται να καταθέσει τα όπλα και συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στους «κόκκινους διάβολους» προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει τελικά τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Γάλλος δεν πρόκειται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από το «Όλντ Τράφορντ» αν οι Μερένχες δεν ικανοποιήσουν πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις των «κόκκινων διάβολων», οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 150 – 170 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ