Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάρκος Γιορέντε (pic)

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάρκος Γιορέντε (pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε με την Ρεάλ για την απόκτηση του ισπανού μέσου, Μάρκος Γιορέντε, με σκοπό να αντικαταστήσει τον Ρόδρι που αποχωρεί.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη αναμένεται να προχωρήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον μέσο της «μισητής» αντιπάλου και συμπολίτισσας Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε.

Ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, Ρόδρι, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι για να μετακομίσει στο Νησί και να αγωνιστεί στην Premier League.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 40 εκατομμυρίων, με την Ατλέτικο να ανακοινώνει την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τονίζοντας πως ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα.

Τη φετινή σεζόν ο Γιορέντε αγωνίστηκε σε μόλις 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σε μια δύσκολη αγωνιστικά σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, καταφέροντας να σκοράρει δύο φορές. Πλέον ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του για να αποδείξει τι αξίζει υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε.

https://twitter.com/Atleti/status/1141662748138463235

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ