Ανατροπή με Νάβας: Πιθανότατα μένει στην Ρεάλ

Ανατροπή με Νάβας: Πιθανότατα μένει στην Ρεάλ

Ο Κέιλορ Νάβας μπορεί να αποχαιρέτησε στο τέλος της χρονιάς την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα φύγει αυτό το καλοκαίρι από την «βασίλισσα».

Η αποχώρηση του Κέιλορ Νάβας από την Ρεάλ, ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του Κοσταρικανού τερματοφύλακα στην Μαδρίτη, έμοιαζε δεδομένη αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «As», τα δεδομένα για τον Νάβας άλλαξαν και πλέον πιθανότερο φαντάζει το σενάριο να παραμείνει ο 32χρονος άσος στην ομάδα.

Ο Νάβας έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τους Μαδριλένους, παρ’ όλα αυτά στις 19 Μαΐου, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Ρεάλ, κόντρα στην Μπέτις, αποχαιρέτησε το κοινό του «Μπερναμπέου» συγκινημένος πιστεύοντας ότι ο κύκλος του στον σύλλογο έκλεισε αφού και ο Ζιντάν υπολογίζει τον Κουρτουά για πρώτο.

Εκεί που «κολλάει» το θέμα όμως είναι ότι ο ίδιος θέλει να μείνει ελεύθερος αλλά να πληρωθεί τα άλλα δύο χρόνια του συμβολαίου του (5 εκατ. ευρώ τον χρόνο περίπου), κάτι που η Ρεάλ δεν δέχεται ενώ πρόβλημα υπήρξε και με την μοναδική ομάδα που έδειξε έμπρακτα ενδιαφέρον για εκείνον, την Παρί.

Οι Παριζιάνοι ήθελαν να τον αποκτήσουν ελεύθερο και να μην πληρώσουν τίποτα στην ομάδα του ενώ ρόλο έχει παίξει και η αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή με τον Λεονάρντο που πήρε τη θέση του Αντέρο Ενρίκε να μην… καίγεται για τον Κοσταρικανό καθώς έχει προτεραιότητά του τον Ντοναρούμα από την Μίλαν.

Εκτός αυτών κρίθηκαν και υπερβολικές οι απαιτήσεις του Νάβας από την Παρί καθώς φέρεται να αξιώνει περίπου 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η προετοιμασία των «μερένγκες» ξεκινάει στις 8 Ιουλίου και όπως όλα δείχνουν, ο Νάβας που αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές στην πατρίδα του μαζί με το νιόπαντρο ζεύγος Ράμος, θα δώσει κανονικά το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ