Σιμεόνε : «Θα φύγει από την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν»

Σιμεόνε : «Θα φύγει από την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν»

O Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν και τα σενάρια αποχώρησης του από την Ατλέτικο και επιβεβαίωσε πως ο Γάλλος σταρ των ροχιμπλάνκος θα φύγει κάποια στιγμή.

O Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θα φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης κάποια στιγμή για να μεγαλώσει κι άλλο ως παίκτης.

Για τον Γαλλο σταρ των ροχιμπλάνκος έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο κι η Μπαρτσελόνα, ενώ κι ο ίδιος ο Γκριεζμάν τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει και ότι η κόκκινοι διάβολοι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για αυτόν.

Έτσι κι ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε είναι σίγουρος πως ο Γάλλος επιθετικός θα φύγει από την ομάδα του κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Φυσικά ο Αντουάν κάποια στιγμή θα φύγει από την ομάδα, όπως και οι Ντιέγκο Κόστα και Άρμπα Τουράν. Αγαπάω τους ποδοσφαιριστές μου και θέλω να τους βλέπω να γίνονται καλύτεροι. Δεν είμαι αχάριστος. Αν έρθει ένας ποδοσφαιριστής και μου πει έχω μια ευκαιρία ζωής να παίξω σε μια καλύτερη ομάδα και θέλω να φύγω. Αν έχει κάνει όλα όσα έπρεπε όπως ο Γκριέζμαν, θα του απαντήσω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρω ότι πρέπει να μεγαλώσει», δήλωσε στην L’Equipe.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ