Βινίσιους: «Ο Μπαπέ θα έρθει σύντομα στη Ρεάλ» (vid)

Βινίσιους: «Ο Μπαπέ θα έρθει σύντομα στη Ρεάλ» (vid)

Χωρίς να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του Κίλιαν Μπαπέ, ο Βινίσιους εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Γάλλος θα αγωνίζεται σύντομα με τα χρώματα της «βασίλισσας».

«Φωτιές» άναψε με τις τελευταίες του δηλώσεις ο νεαρός άσος της Ρεάλ, Βινίσιους, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Κίλιαν Μπαπέ στη Μαδρίτη.

Ο 18χρονος βραζιλιάνος, παρά το γεγονός πως έχει ανταλλάξει μόνο μερικές κουβέντες με τον αστέρα της Παρί, εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο 20χρονος σύντομα θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Μαδριλένων.

«Το μέλλον του Μπαπέ είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολύ σύντομα θα τον έχουμε στην ομάδα μας. Νομίζω ότι θα έρθει. Θέλει και ο κόσμος της Ρεάλ να τον δει να παίζει στην ομάδα.

Δεν γνωριζόμαστε καλά, αλλά έχουμε μιλήσει με μηνύματα στο Instagram κάποιες φορές και πραγματικά τον θαυμάζω. Έχει ήδη κατακτήσει τίτλους και θα είναι εξαιρετικό για τη Ρεάλ αν καταφέρει και έρθει να παίξει με εμάς…» ήταν τα λόγια του στο Telefoot.

Πάντως, ο Βινίσιους δεν πρόκειται να δει τον Μπαπέ να φοράει τα «λευκά» νωρίτερα από το 2020, καθώς τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ έχει αναβάλλει την επιχείρηση απόκτησής του μέχρι το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

https://twitter.com/telefoot_TF1/status/1142732945951731712

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ