«Προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα με Νεϊμάρ»

«Προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα με Νεϊμάρ»

Σύμφωνα με την Καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Νεϊμάρ και η επιστροφή του Βραζιλιάνου στην Μπάρτσα μοιάζει πιθανότερη από ποτέ. Ποια η στάση της Παρί.

Εδώ και αρκετό καιρό οι ψίθυροι που έλεγαν πως υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, ολοένα και δυναμώνουν. Μετά το δημοσίευμα της Καταλανικής Sport μάλιστα, έχουν γίνει… κραυγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που θέλει να φύγει από το Παρίσι, μίλησε με ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα και δέχθηκε χωρίς διαπραγμάτευση τους όρους που του προτάθηκαν. Μάλιστα συμφώνησε αδιαμαρτύρητα να πέσει από τα 37 σχεδόν εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ετησίως στην Παρί, στα 24 εκατομμύρια.

Η επανασύνδεση λοιπόν είναι πιο πιθανή από ποτέ, φτάνει να συναινέσει και η Παρί. Οι Παριζιάνοι αξιώνουν 300 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην μεταγραφή. Ποσό απλησίαστο για κάποια ομάδα. Ωστόσο οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να ρίξουν το χρηματικό κόστος της μεταγραφής προσφέροντας ανταλλάγματα, με τον Κουτίνιο να είναι το πιο δυνατό διαπραγματευτικό τους χαρτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ