Ριβάλντο: «Ο Νεϊμάρ πρέπει να απολογηθεί στους οπαδούς της Μπάρτσα»

Ριβάλντο: «Ο Νεϊμάρ πρέπει να απολογηθεί στους οπαδούς της Μπάρτσα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ριβάλντο, μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ στους Καταλανούς τονίζοντας πως αν θέλει να τον δεχθούν θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει ζητήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν να αποχωρήσει, με την Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της και να τον ντύσει ξανά στα «μπλαουγκράνα». Ο πρώην παίκτης των Καταλανών, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο μίλησε για μια επικείμενη επιστροφή του 27χρονου επιθετικού.

Ο «Ρίμπο» τόνισε πως ο Νεϊμάρ, αν θέλει να γυρίσει, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως θα αν κάνει κάτι τέτοιο θα τον υποδεχθούν χωρίς δισταγμούς, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως ίσως χρειαστεί να αποδεχθεί και μια μείωση μισθού σε σχέση με αυτά που λαμβάνει στην Παρί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ριβάλντο για τον Νεϊμάρ:

«Ο Βραζιλιάνος πρέπει να απολογηθεί στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και να τους πει πως κατάλαβε ότι στην Μπάρτσα μπορεί να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρό του. Αν το κάνει αυτό οι οπαδοί θα τον υποδεχθούν.

Ο Νεϊμάρ ίσως θα πρέπει να αποδεχθεί μια μείωση μισθού για να επιστρέψει αλλά ,πιστεύω πως αξίζει καθώς θα ξαναβρεί την χαρά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ