Γκουαρδιόλα: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στη Βαρκελώνη»

Γκουαρδιόλα: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στη Βαρκελώνη»

Δεν ξεχνά την αγαπημένη του Καταλονία και τη Βαρκελώνη ο Γκουαρδιόλα που αποκάλυψε πως υπάρχει στο μυαλό του η επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι γέννημα θρέμμα Καταλανός και ποδοσφαιρικό αλλά και προπονητικό προϊόν της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δουλεύει μακριά από την Ισπανία και το σπίτι του από το 2013, όταν και ανέλαβε την Μπάγερν Μονάχου.

Φαίνεται πως του λείπει η ζωή στη Βαρκελώνη και γιατί όχι, ο πάγκος της αγαπημένης του Μπάρτσα. Το δεύτερο ωστόσο δεν το εξέφρασε ξεκάθαρα ως επιθυμία στις δηλώσεις του στο περιθώριο μιας εκδήλωσης του ιδρύματος Γιόχαν Κρόιφ στην οποία έδωσε το παρών. Ωστόσο φρόντισε να… ξεκόψει την κουβέντα περί ανάληψης προεδρικού πόστου στους Μπλαουγκράνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη Βαρκελώνη για να ζήσω. Αργά ή γρήγορα θα γίνει αυτό. Απλά μην περιμένετε να με δείτε σε θέση προέδρου. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις γνώσεις και να ξέρεις πράγματα που παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω. Είμαι ένας προπονητής που… δεν τα έχω πάει και πολύ άσχημα την τελευταία δεκαετία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ