Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μπαρτσελόνα – Παρί για Νεϊμάρ

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μπαρτσελόνα – Παρί για Νεϊμάρ

Αρκετές είναι οι πιθανότητες επιστροφής του βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη, όπως επισημαίνει σχετικά η καταλανική Sport.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μπαρτσελόνα, προκειμένου ο Νεϊμάρ να επιστρέψει το φετινό καλοκαίρι στην Καταλονία.

Παρά το γεγονός πως στις αρχές του μήνα κάτι τέτοιο έμοιαζε αδύνατο, η έντονη επιθυμία του βραζιλιάνου να γυρίσει στα παλιά του λημέρια αλλά και ο προβληματισμός των Παριζιάνων με την περίπτωσή του έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα, με τον 27χρονο να φλερτάρει και πάλι έντονα με την πρώην του ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sport, ο Νεϊμάρ έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος για την τελεσφόρηση της υπόθεσης, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους βαίνουν σε καλό δρόμο.

Συγκεκριμένα, η απόφαση των Γάλλων να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις κάτω από τα 200 εκατομμύρια ευρώ ήχησε μα απόλυτα θετικό τρόπο στα αυτιά των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πάντως, η Παρί εξακολουθεί να απαιτεί και έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να συναινέσει στην πώληση του βραζιλιάνου αστέρα, με τη Μπαρτσελόνα να φαίνεται πρόθυμη να παραχωρήσει κάποιους εκ των Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Ράκιτιττς και Ουμτιτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ