Συγκλονίζει η επιστροφή Μπερίσο στον πάγκο της Σεβίλλης

Συγκλονίζει η επιστροφή Μπερίσο στον πάγκο της Σεβίλλης

Πριν από 17 ημέρες ο Εδουάρδο Μπερίσο υπεβλήθη σε αφαίρεση καρκινικού όγκου, το βράδυ της Παρασκευής (15/12) ήταν πάλι στην άκρη του πάγκου της Σεβίλλης.

Μπορεί τελικά να μην τα κατάφερε η Σεβίλλη και να παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον κακό της δαίμονα, Λεβάντε. Όμως καμιά φορά το ποδόσφαιρο, οι βαθμοί και τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κάτι τέτοιο συνέβη απόψε στο Σάντσεθ Πιθχουάν με την επιστροφή του Εδουάρδο Μπερίσο στο ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Ο Αργεντινός προπονητής πάσχει από καρκίνο του προστάτη, το οποίο αποκάλυψε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ και τους ενέπνευσε για ένα απίστευτο come back. Στη συνέχεια, εισήχθη στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε επιτυχώς. Η διαδικασία αποκατάστασης και ανάρρωσης σίγουρα είναι δύσκολη και επίπονη, όμως ο Μπερίσο είχε όλον τον οργανισμό της Σεβίλλης, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό στο πλευρό του, στέλνοντας του μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Κάπως έτσι, αυτός, 17 μόλις μέρες μετά την επέμβαση που έκανε, πήρε την απόφαση να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του και να την βοηθήσει να ανακάμψει μετά το μεγάλο στραπάτσο και την 5άρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου την προηγούμενη εβδομάδα. Οι πάντες εξεπλάγησαν θετικά από την παρουσία του ταλαιπωρημένου Μπερίσο στον πάγκο, ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως  κόσμος τραγουδούσε συνέχεια εν χορώ το όνομά του, την ώρα που στα video wall του γηπέδου έδειχναν βίντεο και φωτογραφίες όπου κυριαρχούσε το δημοφιλές πλέον hashtag #BienvenidoToto

Ο Τότο Μπερίσο που έλειπε από τα τελευταία τέσσερα ματς της Σεβίλλης θα απουσιάσει και από το επόμενο, αφού η Σεβίλλη θα ταξιδέψει στο Ανοέτα και το Σαν Σεμπαστιάν και ένα ενδεχόμενο ταξίδι θα ήταν πολύ επιβαρυντικό για την υγεία του Αργεντινού. Όμως και μόνο η δύναμη που δείχνει στην μάχη του με τον καρκίνο και η επιστροφή ρεκόρ στον πάγκο της αγαπημένης του Σεβίλλης είναι σίγουρα τα καλύτερα νέα για το ποδόσφαιρο και για το καμάρι της Ανδαλουσίας.

Μιας ομάδας που η ατάκα που τη συνοδεύει και είναι κομμάτι από τον ύμνο της σε ελεύθερη μετάφραση είναι το «ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη». Ατάκα που έχει πλέον γίνει μότο ζωής για τον προπονητή της, που έχει συνδεθεί άρρηκτα και για πάντα με την κόκκινη πλευρά της Ανδαλουσίας και της Σεβίλλης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ