Η «Γκαλάκτικος» έκδοση της Μπαρτσελόνα

Η «Γκαλάκτικος» έκδοση της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει να έχει αποκτήσει τους Αντουάν Γκριεζμάν και Νεϊμάρ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δημιουργώντας έτσι τη δική της έκδοση των «Γκαλάκτικος».

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πλέον στοχεύει σε δυο ακόμη κομμάτια για να ολοκληρώσει το παζλ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν αλλά και του Νεϊμάρ, πυροδοτώντας δυο μεταγραφικές βόμβες που αναμένεται να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όπως γίνεται σαφές, οι Καταλανοί στοχεύουν στην απόκτηση μεγάλων ονομάτων για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, γεγονός που θυμίζει εποχές… «Γκαλάκτικος».

Η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα της Βαρκελώνης φαίνεται πως μοιάζει αρκετά με εκείνη που ακολουθούσε η Ρεάλ στις αρχές του 2000, αγοράζοντας παίκτες τεράστιου βεληνεκούς με εξίσου υπέρογκα ποσά.

Ζινεντίν Ζιντάν, Λούις Φίγκο και Ρονάλντο ήταν μόνο μερικοί από τους επονομαζόμενους «Γκαλάκτικος», με τη Μπαρτσελόνα πλέον να είναι έτοιμη να φέρει στο προσκήνιο τους δικούς της διαγαλαξιακούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Λούις Σουάρες, Νεϊμάρ και Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται να αποτελέσουν μια φονική επιθετική γραμμή, εφάμιλλη των… ονείρων που έκαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ