Ντε Γιόνγκ: «Θα είμαι συμπαίκτης με το ίνδαλμά μου» (vid)

Ντε Γιόνγκ: «Θα είμαι συμπαίκτης με το ίνδαλμά μου» (vid)

Ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στο πλευρό του Μέσι δήλωσε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ ήταν ένας από τους παίκτες αποκάλυψη του φοβερού και τρομερού Άγιαξ που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Χαφ με σπάνια χαρίσματα, ανάγκασε τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να βρεθούν στο κατόπι του, με νικήτρια την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τον έκλεισαν από τον χειμώνα έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τα 86 εκατ. ευρώ και τον άφησαν στον Άγιαξ μέχρι το τέλος της σεζόν. Πλέον ο νεαρός Ολλανδός έρχεται να αγωνιστεί ως βασικός στη μεσαία γραμμή των Μπλαουγκράνα θέλοντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη μετά Ινιέστα και Τσάβι εποχή, στον άξονα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο ίδιος ο 22χρομος κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του είχε μόνιμα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και δήλωσε σχετικά:

«Από παιδί είχα όνειρο να παίξω στη Μπαρτσελόνα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον εδώ. Μακάρι να συνεχίσω την ιστορία της σχέσης της ομάδας με την Ολλανδία. Από μικρός παρακολουθούσα και τον Μέσι και πλέον θα τον έχει και συμπαίκτη πέρα από ίνδαλμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ