Μπαρτομέου: «Δεν υπάρχει θέμα Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Δεν υπάρχει θέμα Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα»

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τη πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα, αφού η Παρί θέλει να τον κρατήσει.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα και άφησε να εννοηθεί ότι δεν ασχολείται με τον Νεϊμάρ.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και τόνισε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για παίκτες άλλων ομάδων.

Ακόμα σχολίασε την πιθανή μεταγραφή του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα και είπε ότι βρίσκεται σε επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα μίλησε για την υπόθεση του Ματάις Ντε Λιχτ.

Όσον αφορά τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο Μπαρτομέου δήλωσε ότι ο Γάλλος είναι καλύτερος παίκτης από τον Νεϊμάρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά και ότι η Παρί θέλει να τον κρατήσει. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα για μας. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Για τη σύγκριση Νεϊμάρ και Ντεμπελέ: «Θεωρώ ότι ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζει. Οποτε παίρνει την μπάλα, άπαντες είμαστε σε αναμονή ότι κάτι φοβερό θα συμβεί».

Για τον Γκριεζμάν: «Χθες είχαμε συνάντηση με την Ατλέτικο, για το πώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τη μεταγραφή. Δεν έχω κάτι περισσότερο να εξηγήσω. Οσο για την περσινή άρνησή του και ο Ανρί και ο Βίγια κάποτε αρνήθηκαν και έπειτα ήρθαν σε εμάς. Δεν με απασχολούν αυτά, έτσι είναι οι μεταγραφές».

Για τον Ντε Λιχτ: «Εχω πει από καιρό ότι ξέρω που θα παίξει την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει ακόμα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ