Επίθεση της Ατλέτικο σε Γκριεζμάν – Μπαρτσελόνα

Επίθεση της Ατλέτικο σε Γκριεζμάν – Μπαρτσελόνα

«Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Γκριεζμάν δεν έδειξαν σεβασμό στην Ατλέτικο και στους οπαδούς της», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Ροχιμπλάνκος σε επίσημη ανακοίνωση

Στα άκρα η σχέση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τη Μπαρτσελόνα.

Οι Ροχιμπλάνκος εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτέθηκαν τόσο στον Γάλλο διεθνή, όσο και στους Καταλανούς υποστηρίζοντας ότι στις 14 Μαΐου ο Γκριεζμάν εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας την πρόθεσή του να αποχωρήσει και ότι τις επόμενες μέρες διάβασαν στον Τύπο πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους Τρικολόρ συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα.«Και όλα αυτά μετά τον δεύτερο αγώνα του Champions League με τη Γιουβέντους, ενώ διαπραγματεύονταν το συμβόλαιό του από τα μέσα Φεβρουαρίου»!

Στην ανακοίνωση, οι Μαδριλένοι παραδέχονται τη συνάντηση που έγινε χθες (04/07) με τη Μπάρτσα για τον Γκριεζμάν και ανέφεραν όσα τους επικοινώνησαν οι Καταλανοί. Ότι περίμεναν να περάσει η 1η Ιουλίου, ώστε να πέσει η ρήτρα του Γκριεζμάν από τα 200 εκατ. ευρώ στα 120 εκατ. ευρώ, ώστε να κάνουν τότε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Αναλυτικά, μέρος της ανακοίνωσής τους:

«Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Γκριεζμάν δεν έδειξαν σεβασμό στην Ατλέτικο και στους οπαδούς της. Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, ενημερώσαμε την αδερφή του που εκτελεί χρέη εκπροσώπου του, αλλά και από τον δικηγόρο του, να βρίσκεται ο παίκτης στην πρώτη προπόνηση την Κυριακή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Με αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να εκφράσουμε τη σφοδρή μας απέχθεια για τη συμπεριφορά τόσο της Μπαρτσελόνα, που προκάλεσε τον παίκτη να σπάσει τη συμβατική του σχέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν, τη στιγμή που ο σύλλογος έπαιζε στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά και τη στιγμή που μαχόταν με τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ