«Μέχρι την Τετάρτη στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν»

«Μέχρι την Τετάρτη στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα γίνει εντός εβδομάδας ο Αντουάν Γκριεζμάν με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει την ρήτρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να μπει εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με την «AS» οι «μπλαουγκράνα» θα πληρώσουν την ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ το αργότερο ως το βράδυ της Τρίτης κι έτσι ο Γάλλος θα γίνει επιτέλους παίκτης της Μπαρτσελόνα!

Ο Γκριεζμάν που δεν έδωσε το παρόν στην σημερινή πρώτη της Ατλέτικο, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Καμπ Νου την Παρασκευή.

Όσον αφορά στην ρήτρα, υπήρχαν και οι φήμες ότι μπορεί να την καταβάλει ο ίδιος ο Γκριεζμάν για να επισπεύσει την μεταγραφή του μιας και η Μπαρτσελόνα ήθελε να την πληρώσει σε δόσεις, κάτι που οι Μαδριλένοι δεν δέχονταν ενώ στην περίπτωση που την πληρώσει ο Γάλλος, οι πρωταθλητές Ισπανίας θα γλιτώσουν και αρκετά λεφτά από την εφορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ