Φέλιξ: «Θέλω να με θυμούνται γι’ αυτό που είμαι»

Φέλιξ: «Θέλω να με θυμούνται γι’ αυτό που είμαι»

Ο Ζοάο Φέλιξ μίλησε για την μεγάλη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για το ντέρμπι με την Ρεάλ, αλλά και για το ότι τον συγκρίνουν με τον Ρονάλντο.

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι πλέον παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, «αναγκάζοντας» τους «ροχιμπλάνκος» να βγάλουν από τα ταμεία τους 126 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρουν στην Ισπανική πρωτεύουσα.

Ο νεαρός παίκτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ακόμη μίλησε για το ντέρμπι της Μαδρίτης, ενώ για τις συγκρίσεις με τον Ρονάλντο λέγοντας πως θέλει να τον θυμούνται για αυτό που είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάο Φέλιξ:

Για την μεταγραφή του στην Ατλέτικο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος του πρότζεκτ αυτού του συλλόγου. Είμαι εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω τον σύλλογο όπως μπορώ. Με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο και αυτό είναι το καλύτερο γιατί έτσι μπορώ να ενταχθώ πολύ πιο γρήγορα στην ομάδα»

Για την μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης: «Το να παίξω απέναντι στη Ρεάλ, που είναι ένας τεράστιος σύλλογος, θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί είναι ο αντίπαλός μας»

Για το αν του είπε κάτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ένας τεράστιος παίκτης, ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πάντα στην Εθνική μιλούσε για τη Ρεάλ και για το ότι του άρεσε η Μαδρίτη. Εγώ είμαι εδώ για να γράψω ιστορία και να με θυμούνται όλοι ως τον Ζοάο Φέλιξ. Είναι καλό που με συγκρίνουν με αυτόν, αλλά θέλω να με θυμούνται γι’ αυτό που είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ