«Τελειώνει» άμεσα από τη Ρεάλ ο Νάβας

«Τελειώνει» άμεσα από τη Ρεάλ ο Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Ο Κέιλορ Νάβας αποτελεί έναν από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Νάβας δεν προορίζεται για βασικός από τον Γάλλο τεχνικό, καθώς σε αυτή την θέση υπάρχει ο Τίμπο Κουρτουά και για αυτό τον λόγο η βασίλισσα ψάχνει να τον πουλήσει για να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του.

Όπως όλα δείχνουν ο Κοσταρικανός γκολκίπερ θα «τελειώσει» άμεσα από τους μερένχες, όμως προς το παρόν δεν έχει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τη Ρεάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάβας δείχνει να το έχει πάρει απόφαση και πηγαίνοντας στο Μόντρεαλ όπου οι «μερένχες» πραγματοποιούν την προετοιμασία τους, άργησε και δεν πρόλαβε το πρώτο δείπνο της ομάδας.

Την επόμενη μέρα ο Νάβας με τον Ζιντάν δεν μίλησαν καθόλου, δείγμα και του κλίματος για τον Νάβας που «μετράει» ώρες στη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ