Ολοκληρώνεται του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα!

Ολοκληρώνεται του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, αφού μέσα στις επόμενες ώρες οι μπλαουγκράνα θα καταβάλλουν τη ρήτρα των 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, αφού οι μπλαουγκράνα κινούν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σταρ από τις 10 Ιουλίου έχει ρήτρα 120 εκατ. ευρώ, ποσό όχι απαγορευτικό για έναν παίκτη της ποιότητας του και η Μπαρτσελόνα «τρέχει» για να κλείσει το deal. O 28χρονος Γάλλος βρίσκεται στην Ίμπιζα και κάνει διακοπές, αρνείται να προπονηθεί με τους κολτσονέρος και σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Chiringuito θα παρουσιαστεί το Σάββατο (13/7).

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Γκριεζμάν θέλει να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία, με τον ίδιο να τα έχει βρει εδώ και καιρό με την ομάδα της Καταλωνίας. Μάλιστα λέγεται ότι η Μπαρτσελόνα ίσως καταθέσει τη ρήτρα των 120 εκατ. ευρώ ακόμα και σήμερα ή την Παρασκευή, ενώ άπαντες στο «στρατόπεδο» Μπάρτσα περιμένουν να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Παράλληλα με την μεταγραφή του Γκριεζμάν δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για τηναπόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ