Τσάβι: «Πολύ δύσκολα ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Πολύ δύσκολα ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μίλησε για την περίπτωση να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα», ενώ αναφέρθηκε και στον Γκριεζμάν.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Τσάβι να μιλά για την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού τονίζοντας πως θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ λέγοντας πως θα είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, επισημαίνοντας ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

«Θα ήταν μια απίστευτη μεταγραφή. Όμως, βλέπω να είναι πολύ δύσκολο, ειλικρινά. Πιστεύω ότι όντως είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά ας δούμε τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα», είπε για τον Νεϊμάρ, ενώ για τον Γκριεζμάν τόνισε:

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας παγκόσμιος σταρ. Έκανε τη διαφορά στην Ατλέτικο και στην εθνική Γαλλίας. Είναι εξωπραγματικός. Δεν είναι ακόμη επίσημο αλλά μοιάζει ότι πάει στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω θα είναι σπουδαία μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ