Η Μπαρτσελόνα στην pole position για Φίρπο

Η Μπαρτσελόνα στην pole position για Φίρπο

Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του Ζούνιορ Φίρπο, με την Ρεάλ Μπέτις να ζητάει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα του.

Η Μπαρτσελόνα μετά την απόκτηση των Ντε Γιονγκ και Γκριεζμάν, είναι έτοιμη να πυροδοτήσει ακόμα μία «βόμβα», στοχεύοντας στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μπέτις, Ζούνιορ Φίρπο.

Ο 23χρονος πρωταθλητής με την U-21 της Εθνικής Ισπανίας, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο τουρνουά και προκάλεσε το ενδιαφέρον των «Μπλαουγκράνα». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την πώληση του Λούκας Ντιν, έχει μείνει μονάχα με τον Ζόρντι Άλμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας και βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού, τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Ο Ισπανός «τράβηξε» για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο, όταν πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Μπέτις στο «Καμπ Νου». Οι «βερδιμπλάνκος» έχουν ήδη αποκτήσει για τη θέση αυτή τον Αλφόνσο Πεντράθα και είναι ανοικτοί σε συζητήσεις με την πλευρά των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της, είναι έτοιμη να προσφέρει τον Κουκουρέλα (πέρσι αγωνίστηκε στην Εϊμπάρ) και τον 19χρονο Μιράντα, ως «έμψυχα ανταλλάγματα», για να ρίξει την τιμή του Φίρπο. Εναλλακτική για την ομάδα του Βαλβέρδε, αποτελεί ο Φιλίπε Λουίς της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ