Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση στην Παρί για Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση στην Παρί για Νεϊμάρ

Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση απόκτησης του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα, καθώς κατέθεσε νέα προσφορά για την απόκτησή του που περιλαμβάνει Κουτίνιο και Ντεμπελέ.

Νέα απόπειρα για να ξαναντύσει τον Νεϊμάρ στα «μπλαουγκράνα» κάνει η Μπαρτσελόνα, καθώς κατέθεσε νέα προσφορά στους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν που περιλαμβάνει τους Φελίπε Κουτίνιο, Ουσμάν Ντεμπελέ και το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δείχνει δυσαρεστημένος με την τροπή που έχει πάρει η καριέρα του και θέλει να επιστρέψει στο «Καμπ Νου». Έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση της Παρί, ενώ χθες συμμετείχε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της γαλλικής ομάδας.

Από την άλλη οι Καταλανοί δεν είναι ευχαριστημένοι από τα όσα έχει προσφέρει ο Κουτίνιο  στην ομάδα, βάση και του ποσού που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ το Γενάρη του 2018.

Επίσης υπάρχει έντονος προβληματισμός για την παιδιάστικη, ορισμένες φορές, συμπεριφορά του Ντεμπελέ που δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’αυτόν όταν αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2017 έναντι 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ