Το απίστευτο σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης

Το απίστευτο σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο με τη νίκη της επί της Αλαβές με 2-1, επέκτεινε ακόμα περισσότερο ένα ρεκόρ που τρέχει από τις 2 Μαΐου στην La Liga.

Τελευταία ομάδα που κατάφερε να κάνει τους παίκτες της Ατλέτικο να φύγουν με κάτω το κεφάλι ήταν η Βιγιαρεάλ στις 2 Μαΐου, νικώντας τους ροχιμπλάνκος με 1-0 στο Βιθέντε Καλδερόν. Έκτοτε, όσον αφορά τη La Liga, τρέχουν ένα σερί 20 αγώνων χωρίς ήττα (13 νίκες και 7 ισοπαλίες).

Οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε φαίνεται πως έχουν βρει ξανά το μέταλλο που είχαν τη χρονιά που στέφθηκαν πρωταθλητές./ Μπορεί οι παίκτες να αλλάζουν κατά καιρούς όμως όσο ο Αργεντινός τεχνικός παραμένει στο τιμόνι των ροχιμπλάνκος, το DNA που τους διακρίνει θα είναι αμετάβλητο.

Αυτό της δύσκολης ομάδας. Που δεν θαμπώνει επιθετικά πολλές φορές αλλά που δεν δέχεται και γκολ στην άμυνα. Αυτής που παλεύει σε κάθε ματς με ό,τι έχει, ανεξάρτητα αντιπάλου και αποτελέσματος. Κάπως έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι όπως ευαγγελίζεται ο Σιμεόνε, η Ατλέτικο ανέβηκε στην 2η θέση της Primera εντελώς αθόρυβα.

Βρίσκεται με παιχνίδι περισσότερο, στο -3 από την Μπαρτσελόνα και σίγουρα θα συνεχίσει να βρίσκεται «εκεί γύρω» περιμένοντας να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε γκέλα των Μπλαουγκράνα, κοιτώντας παράλληλα και στην πλάτη της τις Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πρωτάθλημα από τα πιο ανοικτά των τελευταίων ετών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ