Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύει η επιστροφή του Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύει η επιστροφή του Νεϊμάρ

Ανένδοτη παραμένει η στάση της Παρί σχετικά με την περίπτωση του Νεϊμάρ, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να ξεκαθαρίζει στους Καταλανούς πως ο βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση.

Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως εξελίσσεται η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope, οι Καταλανοί είχαν πρόσφατη επικοινωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις και των δυο πλευρών.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε προσωπική συνομιλία με το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων, Αλ Κελαΐφι, με τον τελευταίο να κάνει σαφές στον διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα πως ο βραζιλιάνος δεν είναι σε καμία περίπτωση προς πώληση.

Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον 27χρονο άσο, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Παρίσι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει αρνητική τροπή για τη Μπαρτσελόνα, με το σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ