«Παίρνει Πογκμπά με… τρελά λεφτά η Ρεάλ»

«Παίρνει Πογκμπά με… τρελά λεφτά η Ρεάλ»

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με αρκετές ομάδες να μην έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις τους, ενώ πολλά… σίριαλ παικτών όπως αυτό του Πολ Πογκμπά συνεχίζονται ακάθεκτα.

Η Γάλλος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως έχει εκφράσει την επιθυμία του στην διοίκηση των «μερένγκες» να αποκτηθεί ο παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία, η «βασίλισσα» περιμένει να δει τι θα συμβεί με την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ και αν ο Ουαλός αποχωρήσει για την Κίνα, ώστε να κάνει την κίνηση της για τον Πογκμπά.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Daily Mirror» η Ρεάλ είναι έτοιμη, μόλις λυθεί το ζήτημα με τον Μπείλ, να προσφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» το ποσό των 167 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, πράγμα που σημαίνει πως εύκολα ή δύσκολα η Γιουνάιτεντ θα πει το «ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ