Μπαρτσελόνα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 4-0

Μπαρτσελόνα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 4-0

Μπορεί το όνομα του Λιονέλ Μέσι να μην γράφτηκε στον πίνακα των σκόρερ αλλά η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντεπορτίβο (4-0) και να συνεχίσει στην κορυφή του πρωταθλήματος σε απόσταση ασφαλείας από τους έτερους διεκδικητές του.

Μπορεί την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για το ισπανικό πρωτάθλημα η Ντερπορτίβο να πλήγωσε την Μπάρτσα, όμως, η προϊστορία ήταν υπέρ των Καταλανών. Σε 14 αναμετρήσεις μόλις μία ήττα…ε, και σήμερα επιβεβαιώθηκε με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να επικρατεί εύκολα με 4-0!

Με τον Λιονέλ Μέσι να μην σκοράρει μεν αλλά να δίνει ασίστ (είναι πρώτος στην εν λόγω κατηγορία στην La Liga) και τους Λουίς Σουάρες και Παουλίνιο να σκοράρουν δις, η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε εντός έδρας απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και πήρε την νίκη που την διατηρεί πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga, στο +6 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουίς Σουάρες στο 29′ με τον Ουρουγουανό να ανοίγει το σκορ (1-0) στο Καμπ Νου. Στο 41′ ο Παουλίνιο «έγραψε» το 2-0 για τους Καταλανούς και ο Σουάρες (με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα) έκανε το 3-0 στην αυγή του δεύτερου ημιχρόνου (47′). Ο Βραζιλιάνος άσος έβαλε το κερασάκι στην μπλαουγκράνα τούρτα σκοράροντας κι αυτός δεύτερη φορά στο 75′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Σε ένα ματς που ο Αργεντινός σούπερ σταρ παίρνει σκόρερ ατυχίας, έχοντας τρία δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι, η Μπαρτσελόνα τα κατάφερε και χωρίς τα δικά του γκολ και με ευκολία πήρε την νίκη και πάει με ψυχολογία στα ύψη στο κλάσικο που ακολουθεί…

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της La Liga:

Θέλτα – Βιγιαρεάλ 0-1
Ο Πάμπλο Φορνάλς στο 34ο λεπτό αξιοποίησε την ασίστ του Κάρλος Μπάκα και με κεφαλιά ψαράκι «έγραψε» το 1-0 το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για την Βιγιαρεάλ για να αλώσει την έδρας της Θέλτα.

Λας Πάλμας – Εσπανιόλ 2-2
Η Λας Πάλμας μπορεί να έχανε μέχρι το 80ο λεπτό με 0-2, με δύο γκολ του Ζεράρδ Μορένο (20’, 41’) όμως κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό. Ρεμί και Καγιέρι οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ