Μέσι: «Εμπιστεύομαι την ομάδα και το προπονητικό τιμ, μαζί θα παλέψουμε για όλα» (vid)

Μέσι: «Εμπιστεύομαι την ομάδα και το προπονητικό τιμ, μαζί θα παλέψουμε για όλα» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε αρχηγική ομιλία στην παρουσίαση της Μπαρτσελόνα πριν το φιλικό με την Άρσεναλ στο Καμπ Νου δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τον Βαλβέρδε αλλά και την πίστη του ότι και φέτος οι «μπλαουγκράνα» θα παλέψουν για όλους τους τίτλους.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Άρσεναλ στο Καμπ Νου για το καθιερωμένο ετήσιο φιλικό προς τιμήν του ιδρυτή της, Τζοάν Γκάμπερ και πριν το ματς ο Λιονέλ Μέσι πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Ο αρχηγός των Καταλανών που το Σάββατο επέστρεψε από τις διακοπές του και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους «κανονιέρηδες» εξέφρασε την στήριξή του στην ομάδα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ τόνισε πως στόχος είναι και πάλι η κατάκτηση όλων των τροπαίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέσι: 

«Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πούμε κάτι μετά την περσινή σεζόν. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Θα επαναλάβω το ίδιο που είπα και την περσινή σεζόν. Εμπιστεύομαι αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και δεν έχω αμφιβολία πως μαζί θα παλέψουμε για όλα.

Η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με μια πικρή γεύση εξαιτίας όσων έγιναν αλλά πρέπει να δώσουμε σημασία στο πρωτάθλημα που πήραμε. Το όγδοο πρωτάθλημα σε έντεκα χρόνια.

Αυτό το γεγονός σε κάθε άλλο κλαμπ θα ήταν σπουδαίο κατόρθωμα. Το κουράγιο δεν λείπει από τον σύλλογο και πάντα παλεύουμε για όλα. Αυτή η σεζόν δεν θα είναι διαφορετική. Έχουμε έρθει με νέες φιλοδοξίες και εύχομαι το ίδιο και για εσάς. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ