Νεϊμάρ: «Απαντά» στην πρόταση της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Νεϊμάρ: «Απαντά» στην πρόταση της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται να υποχωρήσει στη μάχη διεκδίκησης του βραζιλιάνου και ετοιμάζει νέα, βελτιωμένη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Πραγματικό… El Classico για τα μάτια του Νεϊμάρ.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν μπει σε έναν πόλεμο… προσφορών για να αποκτήσουν τον βραζιλιάνο, ο οποίος με τη σειρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι.

Σημερινά δημοσιεύματα ήθελαν τους «Μερένχες» να έχουν «τρέξει» τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καταθέτοντας πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρόσφεραν έναν εκ των Μόντριτς ή Νάβας ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Παρόλα αυτά, οι «μπλαουγκράνα» δεν σκοπεύουν να πετάξουν λευκή πετσέτα για την περίπτωση του 27χρονου αστέρα και τον έχουν προτρέψει να καθυστερήσει τις συζητήσεις του με τη Ρεάλ, καθώς και εκείνοι με τη σειρά τους ετοιμάζουν πλουσιοπάροχη πρόταση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ισπανικά ρεπορτάζ, οι Καταλανοί προτίθενται να προσφέρουν τον Κουτίνιο στην Παρί ως μέρος της συμφωνίας, ενώ αναμένεται να… χρυσώσουν τον βραζιλιάνο προκειμένου να προτιμήσει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ