H Ατλέτικο Μαδρίτης «ανοιχτή» στην πώληση Κορέα

H Ατλέτικο Μαδρίτης «ανοιχτή» στην πώληση Κορέα

Ο Άνχελ Κορέα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ατλέτικο, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Άνχελ Κορέα είναι πιθανό να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα, με τον προπονητή των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού.

Μετά το νικηφόρο φιλικό με 2-1 εναντίον της Γιουβέντους, ο «Τσόλο» ρωτήθηκε για τον Αργεντινό λέγοντας, «είμαστε ανοιχτοί στην πώληση του παίκτη, τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Η Μίλαν είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η μεταγραφή «κολλάει» στα 55 εκατ. ευρώ που ζητά η ισπανική ομάδα. Οι «ροσονέρι» θα πρέπει να πουλήσουν τον Σούσο πρώτα, για να βρουν το «ρευστό» για τον Αργεντινό.

Όλο αυτό τον καιρό, πάντως, ο 24χρονος προπονείται κανονικά με τους «ροχιμπλάνκος», ενώ αγωνίστηκε στο τέλος ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, οκτώ λεπτά πριν το τέλος.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είπε για τα σενάρια πώλησής του μετά το παιχνίδι: «Είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής αγοράς. Ο Κορέα προπονείται πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ