Ο Μέσι βγάζει νοκ άουτ τη Ρεάλ στην «υπόθεση Νεϊμάρ»

Ο Μέσι βγάζει νοκ άουτ τη Ρεάλ στην «υπόθεση Νεϊμάρ»

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Λιονέλ Μέσι και σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Νεϊμάρ του ζήτησε να μην δεχτεί να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νεϊμάρ και το σ ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου, αποτελεί το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος έχει δηλώσει με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους πως δεν θέλει να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν για τους Παριζιάνους και οι δύο γίγαντες της Primera φαίνονται έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους.

Από τη μία έχουμε την Μπαρτσελόνα από την οποία έφυγε για να πάει στην Παρί με την επιθυμία του Νεϊμάρ για επιστροφή στο Καμπ Νου να είναι δεδομένη. Ωστόσο οι Καταλανοί δεν μπορούν να τα βρουν με τους Παριζιάνους στα χρήματα και τα έμψυχα ανταλλάγματα.

Και κάπου εδώ έρχεται να μπει σφήνα και η Ρεάλ Μαδρίτης με δημοσιεύματα να θέλουν τους Μερένχες να κινούνται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Ο Νειμάρ πέρα από την αγωνιστική προσφορά του η οποία θα αναβάθμιζε την πεσμένη Ρεάλ, θα έδινε και μια τεράστια επικοινωνιακή νίκη στην ομάδα της πρωτεύουσας επί των Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με την Marca λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του για να το αποτρέψει όλο αυτό. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το Νεϊμάρ, τον προέτρεψε να μην δεχτεί να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε τεράστιε αντιδράσεις και θα του έκλεινε όπως είναι λογικό μια και καλή την πόρτα της επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι έχει ιδιαίτερα καλή σχέση από την συνύπαρξη του με τον Νεϊμάρ στην Μπάρτσα καθώς τον είχε βοηθήσει πολύ στην πρώτη του επαφή με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όταν πρωτοήρθε από τη Βραζιλία και είναι σίγουρο πως η γνώμη και η προτροπή του Αργεντινού θα έχει βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ