Στόιτσκοφ: «Βόμβα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Στόιτσκοφ: «Βόμβα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ δήλωσε αντίθετος με την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να φέρει πίσω στο «Καμπ Νόου» τον Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 και δύο χρόνια μετά οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να τον φέρουν πίσω στην Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τα δίνει… όλα, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι τον Βραζιλιάνο επιθετικό, καταθέτοντας προ ημερών νέα εξωπραγματική πρόταση στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα πάντως με τον Χρίστο Στόιτσκοφ, το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα θα ήταν ένα ολέθριο λάθος, καθώς θεωρεί πως θεωρώντας ο 27χρονος Βραζιλιάνος θα κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα».

«Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ανάγκη τον Νεϊμάρ. Δεν έχει καμία θέση εδώ, καθώς έχουν ήδη σημαντικούς παίκτες: τους Σουάρες, Γκριεζμάν, Μέσι και Ντεμπελέ. Πού θα παίξει σε αυτή την ομάδα;

Θα είναι σαν μία βόμβα στα αποδυτήρια. Εγώ δεν τον θέλω πίσω στο σύλλογο», τόνισε ο θρυλικός παλαίμαχος άσος των Καταλανών, προσθέτοντας πως δεν πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα έχει τόσα χρήματα για να δελεάσει την Παρί ώστε να καπαρώσει τον Βραζιλιάνο.

Υπενθυμίζεται πως στο «κόλπο» της απόκτησης του Νεϊμάρ βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όπως και η Μπαρτσελόνα, «τινάζει» την μπάνκα προκειμένου να κάνει δικό της τον 27χρονο σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ