Βιγιαρεάλ – Γρανάδα 4-4

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα 4-4

Στο πιο «χορταστικό» παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στην La Liga, Βιγιαρεάλ και Γρανάδα ήρθαν ισόπαλες 4-4. «Έμφραγμα» για την Βαλένθια που ενώ προηγούνταν εντός έδρας με 1-0 της Σοσιεδάδ, αστόχησε σε πέναλτι στο 95' και ισοφαρίστηκε από τους Βάσκους.

Ματσάρα με το… καλημέρα στην La Liga! Βιγιαρεάλ και Γρανάδα ήρθαν ισόπαλες με 4-4, με τους φιλοξενούμενους να έχουν «απάντηση» σε κάθε τέρμα που πετύχαινε το «κίτρινο υποβρύχιο».

Τον «χορό» των γκολ άνοιξε ο Σάντι Καθόρλα στο 32ο λεπτό, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Βίκο ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο, στέλνοντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο 53′ ο Γκόμες έβαλε ξανά μπροστά την Βιγιαρεάλ (2-1), για να έρθει ο Ματσίς 9 λεπτά αργότερα να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Ο Μορένο στο 65′ έκανε το 3-2, ενώ ο Τσουκουέζε στο 73′ σκόραρε για το 4-2, δείχνοντας να «καθαρίζει» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Οι νεοφώτιστοι όμως είχαν άλλη άποψη, μείωσαν γρήγορα σε 4-3 με τον Σολδάδο στο 75′ και στο 81′ ο Πουέρτας με δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Από τον παράδεισο, στην… κόλαση η Βαλένθια που παρότι προηγούνταν με 1-0 της Σοσιεδάδ εντός έδρας στις καθυστερήσεις, παρότι κέρδισε πέναλτι στο 94′, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Και αυτό γιατί ο Γκαμέιρο αστόχησε από τα 11 βήματα, με το 1-0 να παραμένει και την Σοσιεδάδ να κερδίζει με την σειρά της πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα. Ο Ογιαρθάμπαλ δεν αστόχησε, χαρίζοντας στο 101′ τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην La Liga

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Μαγιόρκα – Εϊμπάρ 2-1

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα 4-4

Λεγανές – Οσασούνα 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ