Νεϊμάρ: Νέο «όχι» της Παρί σε Μπαρτσελόνα

Νεϊμάρ: Νέο «όχι» της Παρί σε Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» κατέθεσαν νέα πρόταση για την απόκτηση του βραζιλιάνου, με την στάση της Παρί, όμως, να παραμένει αδιάλλακτη.

Τέλος δεν έχει το πολύκροτο σίριαλ του Νεϊμάρ. Ο βραζιλιάνος άσος έχει βάλει στόχο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Μέχρι στιγμής, πάντως, πιο δραστήριοι παραμένουν οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι πρόσφατα κατέθεσαν νέα προσφορά στους Παριζιάνους για την περίπτωση του 27χρονου.

Σύμφωνα με το Radio Μontecarlo, ωστόσο, η απάντηση που εξέλαβαν δεν ήταν η επιθυμητή, καθώς οι Γάλλοι αρνήθηκαν και πάλι να παραχωρήσουν τον μεγάλο τους αστέρα.

Κύριο ρόλο για το νέο «όχι» των Παριζιάνων έπαιξε το γεγονός πως οι Καταλανοί πρότειναν σαν έμψυχα ανταλλάγματα τους Ιβάν Ράκιτιτς και Ουσμάν Ντεμπελέ, χωρίς όμως να προσφέρουν κάποιο επιπρόσθετο χρηματικό αντίτιμο.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους τουλάχιστον 170 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να απορρίψουν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που είχαν στα χέρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ