«Εγκαταλείπει την υπόθεση Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

«Εγκαταλείπει την υπόθεση Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

Έτοιμη να πετάξει λευκή πετσέτα είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία με την Παρί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αντικρουόμενα είναι τα σενάρια που βγαίνουν από τον διεθνή Τύπο σχετικά με την περίπτωση μεταγραφής του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Μόλις χθες, Sky Italia και BBC θεωρούσαν δεδομένη την επιστροφή του βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη, όμως νέα ρεπορτάζ δίνουν άλλη διάσταση στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναπαράγεται στην Ισπανία οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει την απόφαση να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του 27χρονου αστέρα, καθώς αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Καθοριστικό, μάλιστα φαίνεται πως ήταν το τελευταίο «όχι» των Παριζιάνων σε πρόταση των Καταλανών, με τους Γάλλους εν συνεχεία να κάνουν μια διαφορετική αντιπρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τους Ισπανούς.

Στη Βαρκελώνη, πάντως, φαίνεται πως έχουν φτάσει στα όριά τους από τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις και είναι για πρώτη φορά έτοιμοι να τραβήξουν την πρίζα από την επιχείρηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ